Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet

Zoals beschreven in ons Privacybeleid verzamelen wij persoonlijke informatie uit uw interacties met ons en onze website, onder meer via cookies en soortgelijke technologieën.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan onder bepaalde privacywetten van de Nederlandse staat worden beschouwd als 'verkoop', 'delen' of 'gerichte advertenties'. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk het recht om u af te melden voor deze activiteiten. Als u gebruik wilt maken van dit afmeldrecht, volgt u de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt terwijl het Global Privacy Control afmeld-voorkeursignaal is ingeschakeld, behandelen wij dit, afhankelijk van waar u zich bevindt, als een verzoek om u af te melden voor activiteiten die kunnen worden beschouwd als een ‘verkoop’ of ‘delen’ van persoonlijke gegevens. informatie of ander gebruik dat kan worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser die u hebt gebruikt om onze website te bezoeken.